ЗАЕДНО В ЖИВОТА

Към сумата от 11005 лв. добавяме 129,75 лв., общо за кампания 2020г.- 11134.75лв.
Кампания Заедно в живота – БЛАГОТВОРИТЕЛНИ МАРТЕНИЧКИ 2020г.
И отново започвам да пиша отчета на кампанията ЗАЕДНО В ЖИВОТА – БЛАГОТВОРИТЕЛНИ МАРТЕНИЧКИ 2020г., вдъхновена от думите на

Dessy Shishmanova
„Според някои изследователи близо 30 хилядолетия продължава пътуването един към друг на кучето и човека, не случайно в много от най-древните религиозни вярвания тази връзка е мерило за нравственост. За древните перси, входът към Обетованата земя минава по тесен мост, охраняван от две бели кучета, когато човешката душа се готви да се представи за вечен живот, белите пазачи на Рая виждат дали до нея редом се движи душата на четириногия й спътник – кучето и ако тя не следва починалия, духът не може да премине в по- добрия свят, защото приживе този човек не е бил достатъчно мъдър да открие своя приятел!“
Преди да обявя резултатите, бих искала да благодаря на моите кучета- Мон, Атос, Амбър, Д’Артанян, Арамис и Арагорн, които работиха много активно тази година. Всичко смислено, стойностно и хубаво, което съм направила в живота си го дължа на тях, те са целият ми живот!
Специални благодарности изказвам и към доброволците, които се трудиха неуморно, а те са:
Ekaterina Lazarova Vapirova-Filipova

, моята дясна ръка в Пазарджик, която изработи много голяма част от мартениците, организира цели четири работилници за мартеници и участваше в продажбите.

Венета Гюлова

и принцеса Фуксия- Венета изработи едни от най- продаваните модели- мечето и котето.

Богдана Матева

– тя изработи мартениците – билки, бяха невероятни!

Anna Tombakova

– повече от два месеца не спираше да носи изработени от нея мартеници, автор на прекрасните минзухари и още много други.

Офелия Велкова

и

Ивана Велкова

– изключително креативни дами, те проектираха и изработиха мартеничката Мон, дакелите, помераните, териерите, цветята, калинките и още много други. Освен с помощ за мартеничките, Офелия Велкова ни помага много като изнася беседи по училищата за ролята на кучето за намаляване на детската агресия.

Дончо Велков

ни помогна много тази година, като изрязваше всички модели лично.

Virginia Daskalova

– винаги беше в бойна готовност за всичко – купуване, доставяне на материали, транспорт, работилници и още много, много неща, свършени от нея.

Пеньо Запрянов

– председател на Киноложко дружество Първомай , без него кампанията не би била възможна!

*

Кристиана Рунтева

, която направи прекрасните снимки на мартениците.

Ето и сумите по градове:
• Гр. Пазарджик – от всичките 4 работилници се събраха 865 лв. , допълнително от продажби и дарения се събраха още 1027лв.. Сумарно събраните средства от Катя и приятели са 1912 лв.
• Гр. Първомай –

Пеньо Запрянов

и ОфисиТЕ продадоха мартенички за 120лв.

• Гр. Пловдив – тази година от продажби на място и по куриер, дарения и работилници общо 6218,95лв. В тази сума се включват и парите от пижамената работилница.
• Благотворителен базар в ОУ „ Д-р Петър Берон” – 427 лв., специални благодарности на г-жа Мариана Найчева , класната ръководителка на Мон и всички учители и ученици за подкрепата.
• Благотворителен базар в ОУ „ Екзарх Антим I- ви” – 835 лв.
Благодарим на г-жа

Marina Angelova

и нейните колеги, на родителите и децата за топлото посрещане и съпричастността към нашата кауза.

• Благотворителен базар в СУ „ Св. Св. Кирил и Методий” – 357,05 лв. , събитието беше организирано с невероятен ентусиазъм от страна на учители и родители от IА клас и след това инициативата вдъхнови и останалите класове в училището. Благодарим на г-жа Ивелина Георгиева, г-жа Радостина Сейменска, колегите им, учениците и родителите за подкрепата.

Elitsa Kandeva

беше една от най- активните в организирането на работилницата.

• Благотворителен базар в СУ „ Св. Климент Охридски” /гр. Пещера – 685 лв. , събитието беше вдъхновено от Теодора Бойкова, ученичка в същото училище, която пренесе заряда от пижамената ни работилница в училището й. Базарът беше организиран с невероятен ентусиазъм от страна на учители и родители, които продаваха мартеничките на ЗАЕДНО В ЖИВОТА. Парите са преведени по сметката на М.А., директно. Благодарим на г-жа Нели Славова.
Кампанията беше подкрепена от г-жа

Galina Palazova

, която изработи за своя сметка мартенички с любимите й кучета. Сумата от 450 лв. ще бъде преведена на К.Й. в понеделник 09.03.2020г. директно по дарителската сметка.

Общият резултат за кампанията ЗАЕДНО В ЖИВОТА- БЛАГОТВОРИТЕЛНИ МАРТЕНИЧКИ 2020г. е 11 005 лв.
След проведени консултации се взе решение по- голямата част от парите да бъдат дарени на дете, което се намира в голяма нужда в момента. Парите вече са дарени на детето в присъствието на родител.
Благодаря на първия ни клиент за тази кампания

Aleksandra Staykova Ivanova

– донесе ни много късмет.

Специални благодарности и за:

Gergana Lepoeva Azmanova
Tanya Stefanova
Teodora Ignatova
Vesi Vasileva
Milena Kirovska-Vazharova
Irena Ivanova
Кристиана Рунтева
Юлия Мазгалджиева
Nadia Lukanova
Silvia Raikova
Rumelia Rumelia
Nadia Fyrlieva
Marina Savyovska
Goritsa Darelova
Величка Костадинова
Kamen Kostadinov
Denitsa Gradanska
Gergana Ventzislavova Petrova
Cveta Ivanova
Lilova Polina
Mariya Spasova
Albena Biandova
Lubka Galbacheva
Gabriela Raicheva
Mariana Ivanova
Olen Ka
Stefi Tasheva
Hilda Habib
Petya Grigorova
Hristina Spasova
Georgi Yordanov
Лилия Ганчева
Nikolai Kolev

и още много други, все хора с големи сърца!

Бъдете здрави, бели и червени, румени и засмени!
За мен беше чест да работим всички

Заедно в живота

!

Изображението може да съдържа: 1 човек, текстово съобщение

29.04.2019г

На 11 и 12 май в гр. Първомай ще се проведе традиционна киноложка изложба, в която ще се включат повече от 600 участника.
С подкрепата на Заедно в живота 🐾 и Kennel club of Parvomay – Киноложко дружество „Първомай“ тази година средствата от дарения , които ще съберат по време на изложбата ще бъдат за дарителската кампания Най-доброто за нашите деца и онкоболни.

Целта на кампанията е набирането на средства за строителство на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс на територията на База 2 на УМБАЛ Свети Георги – Пловдив.
Той ще бъде предназначен за Клиника по педиатрия, Клиника по онкология и Клиника по хематология.

Всеки желаещ може да дари като изпрати SMS на номер 17 777 с текст DMS KLINIKA. За абонати Telenor, A1 и VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лв., за потребители на предплатени услуги 1 SMS е 1,20 лв. с ДДС. За абонаментни дарения и други начини за даряване посетете www.dmsbg.com.
Вече има създадена сметка, на която да се събират дарения:
BG39 UNCR 7000 1523 3682 66.

02.03.2019г.

Кампания Заедно в живота – БЛАГОТВОРИТЕЛНИ МАРТЕНИЧКИ 2019г.
И отново започвам да пиша отчета на кампанията ЗАЕДНО В ЖИВОТА – БЛАГОТВОРИТЕЛНИ МАРТЕНИЧКИ 2019г., вдъхновена от думите на Dessy Shishmanova!
„Според някои изследователи близо 30 хилядолетия продължава пътуването един към друг на кучето и човека, не случайно в много от най-древните религиозни вярвания тази връзка е мерило за нравственост. За древните перси, входът към Обетованата земя минава по тесен мост, охраняван от две бели кучета, когато човешката душа се готви да се представи за вечен живот, белите пазачи на Рая виждат дали до нея редом се движи душата на четириногия й спътник – кучето и ако тя не следва починалия, духът не може да премине в по- добрия свят, защото приживе този човек не е бил достатъчно мъдър да открие своя приятел!“
Преди да обявя резултатите, бих искала да благодаря на моето куче- Мон, всичко смислено, стойностно и хубаво, което съм направила в живота си го дължа на Мон, тя е целият ми живот!
Специални благодарности изказвам и към доброволците, които се трудиха неуморно, а те са:
• Ekaterina Lazarova Vapirova-Filipova , моята дясна ръка в Пазарджик, която изработи много голяма част от мартениците, организира цели пет работилници за мартеници и участваше в продажбите.
• Krasimira Georgieva – тази жена, освен че се грижеше за болното си дете, не спря да прави мартеници докато не изработихме всички материали.
• Венета Гюлова и принцеса Фуксия- Венета изработи едни от най- продаваните модели, а малката принцеса Фуксия зорко пазеше всички вълнени конци и мъниста, след което мартеничките, изработени от нейната стопанка бяха одобрявани от Фукс.
• Богдана Матева – тя изработи мартениците – билки, бяха невероятни!
• Anna Tombakova – повече от два месеца не спираше да носи изработени от нея мартеници.
• Ирина Колева , Dimi Yovcheva, Десимира Стефанова от гр. Русе, фирма Меркурий 2121 ЕООД от гр. Стара Загора, Luna Atanasova от София – дариха техни мартеници, които ние продадохме почти изцяло.
• Yordanka Pavlova се включи с предложение да помогне с продажбите, като добави и нейни модели.
• Офелия Велкова и Ивана Велкова – изключително креативни дами, те проектираха и изработиха мартеничката Мон, дакелите, териерите, цветята, калинките и още много други. Освен с помощ за мартеничките, Офелия Велкова ни помага много като изнася беседи по училищата за ролята на кучето за намаляване на детската агресия.
• Virginia Daskalova– винаги беше в бойна готовност за всичко – купуване, доставяне на материали, транспорт, работилници и още много, много неща, свършени от нея.
• Пеньо Запрянов – председател на Киноложко дружество Първомай , без него кампанията не би била възможна!
Ето и сумите по градове:
• Гр. Пазарджик – от всичките 5 работилници се събраха 865 лв. , допълнително от продажби и дарения се събраха още 1669лв.. Сумарно събраните средства от Ekaterina Lazarova Vapirova-Filipova и приятели са 2534 лв.
• Гр. Първомай – Пеньо Запрянов и ОфисиТЕ продадоха мартенички за 963,20лв., 139 лв. се събраха от благотворителния базар СУ „Проф. д-р Асен Златаров” от учениците, особено дейни бяха децата от клуб „ Млад кинолог” с ръководител Veneta Kichukova. Сумарно за гр. Първомай 1102,20 лв.
• Гр. Пловдив – от продажби на място и по куриер, дарения и работилници общо 3880,96лв. + 276,20 лв от продажбите на Yordanka Pavlova.
• Благотворителен базар в ОУ „ Д-р Петър Берон” – 1196,90 лв., специални благодарности на г-жа Мариана Найчева , класната ръководителка на Мон и всички учители и ученици за подкрепата.
• Благотворителен базар в ДГ „ Наталия” /район Източен/ – 1202,80 лв. Благодарим на г-жа Екатерина Загорска и целия й екип, на родителите и децата за топлото посрещане и съпричастността към нашата кауза.
• Благотворителен базар в НУ „ Петко Р. Славейков” – 1206,94 лв. , събитието беше организирано с невероятен ентусиазъм от страна на г-жа Елена Сарафова и г-жа Биляна Иванова и всички учители и ученици се справиха чудесно с продажбите. Ученичката от от II-ри Г клас Ивайла Петрова Атанасова, дари 100лв. от продажбата на нейни картини, които се включват в общата сума. Класен ръководител на талантливата млада дама е г-жа Татяна Николова.
Общият резултат за кампанията ЗАЕДНО В ЖИВОТА- БЛАГОТВОРИТЕЛНИ МАРТЕНИЧКИ 2019г. е 11 400 лв.
След проведени консултации с лекарите от отделението по Детска онкохематология към УМБАЛ „ Св. Георги” – гр. Пловдив се взе решение парите да бъдат разпределени на три деца, съобразно нуждите им. Парите ще бъдат дарени на децата в присъствието на техните родители, както и в присъствието на представители от доброволците, ДГ „ Наталия” /родители и учители/ на 5 март 2019г.
Благодаря на Йорданка Цонева, за това че разпространи моята идея до всички училища и детски градини в Пловдив.
Благодаря на първия ни клиент за тази кампания Angelina Markova– донесе ни много късмет.
Благодаря на учениците от ОУ „ Васил Левски”- гр. Разград , г-жа Елка Иванова и г-жа Нели Цонева.
Благодаря на г-жа Hristina Hristozova и г-жа Petya Grigorova от PUBLICIS GROUPE , които поръчаха 165 бр. мартенички Мон за техните колеги.
Благодаря на всички служители от Нетуърк Мениджмънт Иновейшънс за подкрепата.
Специални благодарности и за: Gergana Lepoeva AzmanovaTanya StefanovaTeodora IgnatovaVesi VasilevaIlko ShikovEllena Nikolova BojkovaMilena Kirovska-VazharovaIrena IvanovaКристиана РунтеваEmiliqn PetrovNadia LukanovaYordanka TodorovaToni Georgieva и Ние, кучетатаTsveti V. DimitrovaSilvia RaikovaNikoleta AngelovaSvetlana VasilevaRumelia Wine CellarNadia FyrlievaMarina SavyovskaРадостина Митева и още много други, все хора с големи сърца!
Изключително щастлива съм да обявя, че тази година нашите мартенички стигнаха чак до Белгия, получихме и предложение от Krasi Mira следващата година да продаваме и в Берлин, което все още обмисляме.
Бъдете здрави, бели и червени, румени и засмени!
За мен беше чест да работим всички Заедно в живота!

Велислава Костадинова

Публикации:

Трафик Нюз

01.03.2018г.

Кампания “ Заедно в живота „, благотворителната инициатива за подпомагане на дете болно от рак приключи преди няколко минути. Средствата, които успяхме да съберем са на стойност 4764,24 лв. и се формират от следните мероприятия в :
***гр. Пловдив – от благотворителната работилница са събрани 346 лв., от продажби 1629,95 лв. , от Galina Konzova 400 лв., 64,49 лв. от фирма 3HUB / trio-hub, 107,30 лв. други дарения, общо прави 2547,74 лв.
***гр. Първомай – 200,50 лв. дарени чрез изработване на над 500 бр. мартеници от ученици от 5-ти и 6- ти клас в СУ “ Проф. д-р Асен Златаров “ с помощта на г-жа Добринка Петрова и г-жа Делка Димитрова, изработените мартеници бяха продадени от Пеньо Запрянов.
***с. Капитан Димитриево- Ekaterina Lazarova Vapirova-Filipova се включи много активно като организира две благотворителни работилнички в селата Капитан Димитриево и Главиница , средствата от тях са 320 лв., вдъхновени от нейната отдаденост на каузата фирма ЧУДОМИРА- гр. Пазарджик събират и даряват сумата от 115 лв., също вдъхновени от Ekaterina Lazarova Vapirova-Filipova, децата от ОУ “ Константин Величков “ в село Паталеница изработват и продават мартенички за 346 лв., от продажби на частни лица Ekaterina Lazarova Vapirova-Filipova е събрала 525 лв. или общата сума от нейното дело е 1306 лв.
***гр. Русе – Милена Лазарова, майката на детето, което миналата година получи дарението от мартеничките, изработи лично и изцяло със свои средства мартенички, ползвайки материали от своята прекрасна дъщеря, Тя успя да продаде мартенички за 710 лв.
Хора, които не съм виждала никога през живота си ми изпращаха мартеници за продажба, изработени от тях – Ирина Колева и Анна Томбакова.
Парите от благотворителната инициатива ще бъдат дарени на 07 март 2018 , а не на 02 март, както предварително бях обявила, поради отсъствие на детето.
Безкрайно много благодаря на – Ekaterina Lazarova Vapirova-FilipovaМилена ЛазароваПеньо ЗапряновVirginia DaskalovaIrena IvanovaMilena Kirovska-VazharovaIlko ShikovIliyana AnastasovaNadezhda KasabovaKristina KiryakovaNadia LukanovaNadia FyrlievaAngel ChaushevAngelina MarkovaGergana Lepoeva AzmanovaDaniela ZagarovaЕлица ИвановаKostadin ChalakovEmi HristovaGeorgi YordanovСветлана БойчеваMariam AvetisyanMariana Ivanova-kolevaYordanka TodorovaVioleta PopovaЙорданка ЦоневаЙорданка Хаджийска, Албена Петрова и още много други, всички Вие не сте живяли напразно! Всички ние имаме една и съща професия – МЕЧТАТЕЛ! Просто трябва да си го представим и всичко, което искаме става възможно!
Вълшебството е вътре в нас и си го носим всеки ден!

Нашата кампания става постоянна, защото много от нас поискаха така!

“Заедно в живота” е кампания, която вече няколко години се инициира от Велислава Костадинова. Кампанията се организира от киноложко дружество “Първомай”, с участието на бобтейлът Мон, който е обучено куче-терапевт, което от няколко години работи с децата в Пловдивската онкохематология. Основното направление на кампания “Заедно в живота” е подпомагане на отделение по детска онкохематология в Пловдив и деца, болни от рак. Второто направление на кампанията е намаляване на детската агресия с помощта на кучето – терапевт, която се провежда в различни училища от гр. Пловдив. Страничката и кампанията са изцяло с благотворителна насоченост и се организира и поддържа от множество доброволци.

Резултати от Кампания “Заедно в живота” 2017:

  • 3568,36 лв. събрани в Първомай от киноложко дружество Първомай.
  • 211 лв. събрани в Пловдив от Пловдивско Киноложко Дружество.
  • 167 лв. събрани от Къща за музикални вълшебства Дивизи.
  • 1746 лв. събрани от допълнителни дарения.
Общо за 2017 г. 5692,36 лв., дарени на отделението отделението по Детска Онкохематология Пловдив към УМБАЛ „ Св. Георги”.

Резултати от Кампания “Заедно в живота” 2018:

  • 772.15 лв. , събрани от ИзложбаТА , в гр. Първомай, дарени на отделението по Детска Онкохематология Пловдив към УМБАЛ „ Св. Георги”.
  • 420 лв. дарени на Д.Р. от гр. Пазарджик за лечение.
  • 200 лв. дарени на Е.Ч. от. гр. Асеновград за лечение.
  • 4804 лв. от изработката и продажбата на мартенички, организирана от доброволци в няколко населени места. Сумата беше дарена на 07 март 2018г. , на дете, което се лекува в отделението по Детска Онкохематология Пловдив към УМБАЛ „ Св. Георги”, в присъствието на бащата на детето.
  • 4007лв, , събрани от благотворителен коледен базар в ОУ ”Петър Берон” където ученици продаваха лично изработени украшения и картички за празника. Сумата бе предадена за изграждане на изцяло нова детска клиника в Пловдив.
Сумарно за 2018г. – 10203.15 лв. дарени.

Кампания 2017 – Отчет

На всеки 20 декември ние ще се отчитаме със събраните средства на отделението съгласно това как те са решили да бъдем полезни!

Нарекохме така нашата кампания, защото живота е нещото с което сме дарени и трябва да ценим и пазим. Ние хората, с милостта си сме тези които малко по малко променяме света към по- добро. Децата са тези заради , които се борим цял живот. Обречени сме в това си начинание.
Нашите любимци пък са тези, които правят нашия живот по – добър , весел и смислен. През изминалата година се преплетоха съдбите на победителката в изложбата ни – Мон, едно дете от Първомай, което се лекуваше в Детска онкохематология в Пловдив, мястото където пък Мон даряваше с любов и „слънце“ малките пациенти борещи се с тази коварна болест.
И така решихме – ние сме заедно в живота – нашите деца, нашите домашни любимци и нашата любов в живота.
Решихме по време на киноложкия ни празника в гр. Първомай – „ИзложбаТА“, да проведем и благотворителна кампания събраните средства от която, ще дарим на клиниката Детска онкохематология в Пловдив за да лекува деца в нужда.
Защото сме заедно в ЖИВОТА. Всички НИЕ! Той е нещото, което ни събира по невъзможни начини, а ние сме тези , които трябва да го пазим и огряваме със своя оптимизъм и доброта!

В деня на изложбата ще можете да закупите аксесоари за своя домашен любимец или да дарите в кутията за дарения. Също така и може да дарите по банковата сметка на дружеството с текст – „За благотворителната кампания „Заедно в живота““

ЕИК 176944754
Банкова сметка:
Банка ДСК гр. Първомай
IBAN BG77STSA93000023245918 BIC STSABGSF
Парите ще бъдат дарени за дете в нужда лекуващо се в клиниката или за закупуване на необходими материали за лечение.

Днес имах щастието да се запозная с доц. д-р Мария Спасова и нейния екип! Видях с очите си какво означава да си ЛЕКАР – и то не зависи от никакви , клетви или професионален дълг. Пред себе си видях едно ГОЛЯМО сърце, което бие за да помага на своите / нашите/ деца пациенти. Убедих се, че не всичко е скапано в тази държава и в нея все още живеят и работят прекрасни хора!
Благодарим Ви!!
Всъщност не всичко опира до пари, но нашата кампания ще покаже и съпричастност към труда и без да звучи високопарно саможертвата на тези хора! Защото със всяко НЕ спасено дете въпреки всичките усилия , видях че умира по- една клетка от техните сърца! Но видях и духа на тези хора, видях усмивки, видях надежда – надежда която тези хора дават на НАШИТЕ ДЕЦА!
През звено „Детска онкохематология“ на УМБАЛ „Свети Георги“ ежегодно минават около 200 деца. То е единственото за цяла Южна България. Екипът e начело с доц. д-р Мария Спасова, както и началникът на Клиниката по педиатрия и генетични заболявания проф. д-р Иван Иванов .

Кампания „ЗАЕДНО в живота“ – 6.05.2017 – БНТ2

TOGETHER IN LIFE
Our campaign is becoming permanent as many of us have asked for it!
Every 20th December, we will report the funds collected already according to what the people from the hospital have decided to use them for!

The charity campaign is called „Together in life“, because life is the one thing we are blessed with and we should treasure and value it. We as humans, with our kindness, are those who little by little, change the world for the better. Children are the ones we fight for during our whole live. We are destined to this initiative.

On the other side, our pets make our live better, happier and meaningful. We were inspired by Mon – the girl who won last years’ dog show. She was also a patient of the Children Hospital in Plovdiv, where she spread love and happiness and helped all the other kids through their own hard battles with the disease.
It turns out we – our children, our pets and our love – are together in life.
We decided to donate the funds from the charity campaign we are organising at the same time with our cynology festival in Parvomay – THE Dog Show. We will donate the collected money to the Children Hospital in Plovdiv.

Because we are together in LIFE. All of US! It is the thing that gathers us together in impossible ways, and we are the ones who have to keep it and shine through it with our optimism and kindness.

On the Dog show day, you will be able to donate by either buying accessories for your pet or putting money in the donation box. You can also donate to the company’s bank account with the text – „For the charity campaign „Together in Life „.
UIC 176944754
Bank account:
DSK Bank city. Parvomai
IBAN BIC BG77STSA93000023245918 STSABGSF

The money will be used either for treating a child in need or for purchasing goods needed for the treatment.

Today I had the fortune to meet Dr. Maria Spasova and her team! I saw with my own eyes what it means to be a DOCTOR – and it does not depend on any vows or professional duty. In front of me I saw a BEAUTIFUL heart that beats to help her (our) children patients. I was convinced that not everything is bad in this country and there are still wonderful people living and working in it!
Thank you!!

In fact, not everything is up to money, but our campaign will also show empathy for the hard work, and without sounding exaggerated, the sacrifice of those people! Because with every child that is NOT being saved, despite all the efforts, I saw one cell of their hearts die with it! But I also saw the spirit of these people, I saw smiles, I saw hope – the hope that these people give to our children!
At the „Children’s Hematology-oncology“ Unit of „St. George“ University Hospital annually pass about 200 children. It is the only one for Southern Bulgaria. The team is headed by Dr. Maria Spasova, as well as the Head of the Clinic of Pediatrics and Genetic Diseases Prof. Ivan Ivanov.

TOGETHER IN LIFE

24.06.2017

В събота сме пак “ Заедно в живота “ в любимия гр. Първомай ! Чакаме Ви в 10 часа, площад Централен с Мон и бебетата!
Ще има международно състезание с велосипеди, много настроение и благотворителен щанд за кампанията “ Заедно в живота „!

Деца помагат на деца! 500,50 лв. събраха днес децата на гр. Първомай за отделението по Детска Онкохематология Пловдив в рамките на кампанията “ Заедно в живота “ ! Сумата ще бъде отчетена на отделението от киноложко дружество Първомай .
Браво!

 

27.07.2017

Вдъхновени от кампанията “ Заедно в живота „, тези безкрайно добри хора днес дариха на Детска Онкохематология Пловдив препълнен микробус с одеяла, възглавници и олекотени завивки! Благодарим на Николай и Жана ! Истински , достойни Българи!

20374534_10209247989989503_2952430406588384874_n

14.09.2017

Вдъхновени от нашата кампания и с участието на Велислава и Мон, –  Къща за музикални вълшебства Дивизи се включиха в инициативата за подпомагане на пациентите от отделението.

Първото ни занимание за музикални приключенци през новата учебна година – заедно с кучето Мон, с което събрахме средства за музикални инструменти за децата от онкохематологичното отделение на УМБАЛ гр. Пловдив.

 

23.09.2017

С ученици от ПГСС „Васил Левски“ гр. Първомай посетихме 2 х Национални киноложки изложби с ранг С.А.С. за „Купа Пловдив 2017“ на 23-24 Септември 2017 & 5 Специализирани изложби организирани от ПКД, които се включиха в нашата инициатива „Заедно в живота“. Използвахме киноложките изложби за да рекламираме нашата благотворителна кампания и в гр. Пловдив. Членовете на Пловдивско киноложко дружество се включиха активно и помогнаха в организацията на благотворителната ни кампания. Събраните средства /в размер на 211лв./ ще бъдат предадени на отделението.