Настаняване

ИзложбаТА през тази година ще се проведе на ново място – до стадиона в кв. Дебър – на пътя Е80 София – Свиленград, на място , което е оградено с тоалетни , маси и възможност за приготвяне на храна. Може да се използва и за къмпинг. Промяната се наложи във връзка с епидемиологичната обстановка в страната.

Тук за изложителите има много големи пространства и допускането на хора ще еконтролирано в предвид спазването на изискванията за безопасност.

Надяваме се да прекарате един чудесен уйкенд с нас.

Хотелите в които може да си резервирате нощувки са:

Хотел Финест

Тук ще намерите отлични условия, както за бизнес посещения, така и за индивидуални и групови мероприятия. Характерното гостоприемство, уют и спокойствие,както и възловото място до централните пътища на България са едни от предимствата на нашия хотел. Хотел Финест е отлично място за релакс в красива обстановка и професионално обслужване.

Хотел Марти гр. Първомай

 Хотел Марти, построен и открит през 2009 година, е един от най-новите в града. Намира се на 5 минути пеша от идеалния център, близо до жп гарата и автогарата. Прекрасно разположен на тиха и спокойна улица, хотелът съчетава най-добрите традиции в българското гостоприемство и уютна атмосфера. Ресторантът, разположен в непосредствена близост, предлага вкусни готвени ястия. Комплексът включва и Медицински център Асклеп и аптека. Хотелът разполага с голям безплатен паркинг.

ХОТЕЛ DOWNTOWN

Стаите за нощувка предлагани в търговски център Даунтаун представляват просторни и луксозни самостоятелни стаи с всички удобства: удобни матраци, самостоятелна баня и тоалетна, минибар, телевизор с кабелна ТВ, климатик, безжичен интернет.

Комплекса разполага с възможност за настаняване до 9 човека. Идеалният център, съчетан с тихото и уютно място, прави комплекса предпочитано място за нощувки по делови поводи и гости на града ни.

Хотел „Лира „Хотел „Лира „

Хотел „Лира“ разполага с пет двойни стаи.
Те са модерно обзаведени , предлагат уют, спокойствие и комфорт необходими за приятния Ви престой при нас. Оборудвани са с кабелна телевизия, климатична инсталация с локално управление, самостоятелен санитарен възел,
безжична интернет връзка.

Защото „Уютът се крие в малките и добре подбрани неща“

Хотели , които допускат нощувка с домашен любимец в Първомай

Още места за настаняване: